Ny Webshop

Er du på udkig efter en nogen som kan levere din kommende webshop, eller nogen som kan optimere din nuværende – Så er du havnet det helt rigtige sted.

Simpelt

Ved hjælp af automatisering, bliver det let som en leg at have en webshop

Sælg Online

Med en online shop, kan du nå kunder som ikke var muligt at hente førhen

Flere Kunder

Din nye webshop driver mere trafik til dit site og medfører stigning i salg

Optimeret til at sælge dit produkt

Vi er eksperter i at lave webshops, som giver dig mulighed for at sælge dine produkter til kunder i hele landet eller globalt. Vi tilbyder at levere en flot og professionel webshop med systemer som er tilpasset nutidens mode og design.
Der er mange små detaljer som skal falde på plads, og dette er blot en af de få aspekter som vi tager i betragtning, når vi skræddersyer en perfekt webshop som opfylder dine behov og ønsker. På den måde sikrer vi at webshoppen henvender sig til din målgruppe og samtidig er optimeret til at konvertere besøgende til kunder.
Dette kan vi gøre ved hjælp af Call to actions, fangende tilbud og brugervenlig design.
En webshop hos os, er tilpasset den besøgende. Det vil sige at webshoppen kommer til at fremstå flot og professionel uanset hvilken enhed de benytter. Vi tager højde for at nogle besøgende bruger en computer, mens andre besøger siden via deres smartphone eller IPad.

Hos os gør du det hele meget lettere for dig selv, med integrationer som, pakkelabels, mailchimp, regnskab og kendte betalingsløsninger – På den måde har du mulighed for at fokusere på din forretning, mens vi fokuserer på din hjemmeside.

Skulle du have lyst til ændringer på din hjemmeside, så er der naturligvis altid mulighed for tilføjelse af funktioner til din nye webshop. Det kan fx være: Sidst set, Ønskeliste, Nyhedsbreve osv. Hvis du har et specifikt ønske til en ekstra funktion, så kontakt os for at høre om dine muligheder.

Skal vi snakke sammen? 🙂

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så tøv endelig ikke med at kontakte os – Vi er her for at hjælpe netop dig.

Telefon: +45 22 800 961  /  Email: kontakt@startoff.dk

Kontakt

Skovengen 31
7700, Thisted

Ekspertise

Webshops & E-Handel
Hjemmesider
Grafisk design

Skovengen 31, 7700 Thisted    |    Telefon: +45 22 800 961    |    Email: kontakt@startoff.dk    |    CVR: 37402567